Bestellen namens elkaar aan- of uitzetten

Gewijzigd op Vr, 24 Jul om 8:38 AM

Meekijken en beheren van wat er al staat is één ding. Een nieuwe bestelling plaatsen die geld kost is een tweede, want dat komt op de rekening van de eigenaar. Daarom regel je dat apart met de schakelaar Bestellen namens elkaar.

Standaard staat dit uit. Gedeelde diensten zijn dan te bekijken en te beheren, maar er kan niets besteld worden dat geld kost.

Zet je het aan (per samenwerking), dan mogen jullie op elkaars gedeelde diensten bestellingen plaatsen en verlengingen aanzetten. De kosten komen altijd bij de eigenaar op de rekening, ook als de partner de bestelling plaatst.

Zo zet je het aan of uit: ga naar Samenwerken, zoek de betreffende samenwerking op en klik bij 'Bestellen namens elkaar' op Aanzetten of Uitzetten.

Wanneer handig? Als je je IT-partner ook verlengingen of kleine bestellingen voor je wilt laten regelen. Wanneer uit laten? Als je zelf grip wilt houden op alles wat geld kost. Je kunt het op elk moment weer omzetten.

Kom je er niet uit? We helpen je graag: mail support@zeta.nl of bel 088 8040 777.

Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen
CAPTCHA-verificatie is vereist.

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren